dijous

El poder dels malsons

"Primer ens van prometre somnis" alguns d'impossibles i per això, "llavors ens van prometre defensar-nos dels nostres malsons" Si, el pitjor malson de tots s'ha apoderat del món i els americans ens han vingut a salvar de la catàstrofe...jejeje...ja fa temps que va sortir, el 2004 em sembla, i no sé si l'han passat mai per les nostres televisions. Al 2006 el van subtitular al castellà i el van penjar a la xarxa.


Jo crec que és un documental que ningú se l'hauria de perdre, ha estat molt valorat a molts països de parla anglesa i ens mostra com es va arribar a la situació real del terrorisme en el món, com s'ha manipulat l'informació per crear pànic i poder actuar en impunitat on els calgui, impulsat sobretot pels neo-conservadors d'Estats Units. Un clar exemple que segur tothom podrà apreciar, és el pànic que es va crear dient que a Iraq hi havia armes de destrucció massiva i la guerra que va causar i que encara dura, i on s'ha conclòs que no hi ha cap arma de destrucció massiva enlloc d'Iraq.

El documental està molt bé ja que ens mostra la creació, abast i visió dels dos cantons: EEUU i Al-Qaeda (creació dels estats units) No us ho perdeu i jutgeu per vosaltres mateixos el que l'ànsia d'aconseguir el poder pot fer en el món sencer!