dimarts

Auto-florint amb alegria.

-se sent música-papapapa!- Ja són aquí, ja han arribat i no són els barrufets, és la Joint Doctor's Lowryder Automàtic, més coneguda com la Lowryder. -aplaudiments-, -xiulets- L'empresa de Londres especialitzada en la selecció i criança de llavors de cannabis, el cultivador Joint Doctor, ens presenta aquesta varietat de cannabis que ha vingut a donar la sorpresa al mercat, una varietat que passa de la germinació a la floració directament (com diuen ells mateixos). Bé, de fet ja la van presentar fa uns anys, però estic fent una revisió d'articles interessants que tenia en un altre bloc, amb el contingut antic i afegint-hi alguna coseta més. Dit això, podem continuar..

Si, al cap de 17 dies ja surten els mascles, i als 20 dies, les femelles. Al final, al cap de 60 dies, ja culls les plantes, però això no és tot, la planta floreix per ella mateixa, sense necessitat de canvi en les hores de llum. És a dir, la plantis a l'època que la plantis, florirà en seixanta dies.És interessant perquè és una varietat mai vista abans, en la que han estat treballant durant anys, i ara ens la presenten, estable i amb molt bon paladar de boca. Les plantes surten d'una mida petita, entre uns 25 i 40 cm depenent de la varietat, ideals per una finestra, ràpides i discretes, i ens permeten tenir la nostra medicina en qualsevol època de l'any sense necessitat de llum artificial.

He cregut convenient comentar-ho perquè estan sent una revolució, les que més s'estan venent a tot el món són aquestes varietats, anomenades d'auto-floració. Tenen un preu d'uns 50 euros, a Espanya ja han tret la seva varietat, es diu White Dwarf, d'una casa anomenada Budda Seeds, que en val 40, tarda 75 dies en florie i fa uns 35 cm.

Actualment, moltes cases espanyoles i d'altres, que estan veient com s'estan venent aquestes plantes, estan traient les seves varietats, com la Red devil de Sweet Seeds, una casa valenciana que s'està fent un nom al mercat mundial del cannabis, o de la casa basca Dinafem, trobem la varietat Roadrunner. La majoria es basen en la original Lowryder, de la que ja se n'han fet més de 25 derivacions, així, ja podem trobar plantes tant populars com l'AK47 o la Diesel, amb la seva varietat en miniatura, totes amb un bon rendiment i una bona qualitat.

D'aquí poc ja començaran els primers solets de la temporada i la possibilitat de que continueu experimentant les varietats. Jo continuaré perfilant un parell de varietats que m'estic creant jo mateix, d'auto-floració, estic molt content amb les meves petites i espero que em donin moltes alegries. Ja us aniré informant.