dilluns

Viu dins una piràmide, si vols!

Des dels tipis dels indis d'Amèrica fins a les piràmides dels maies o egipcis, també a moltes teulades de cases i esglésies, el símbol de la piràmide ha estat constant en la nostra història, una forma molt utilitzada que ha creat admiració en moltes cultures, però sabien, aquests que ho construïen, de la importància energètica de la piràmide?

Buscant, buscant, vaig trobar unes cases en forma de piràmide, i no vull dir pas les del sioux o els pells roges, sinó cases més modernes. Em va fer gràcia, i vaig descobrir el món de la piramidologia.

La piramidologia estudia les piràmides, i hi ha molts que hi han trobat propietats energètiques i medicinals. En un primer moment, pots pensar que és un altre engany per treure els diners a la gent, i com en tot, és clar que hi ha gent que s'hi vol guanyar la vida amb els coneixements adquirits, però és que sempre hi ha gent disposada a pagar-ho. Ara bé, sempre hi ha la possibilitat de fer-t'ho tu mateix, així que, a triar s'ha dit.

Mirant-ho un mica més, trobem que hi ha molta gent que hi creu, a sobre, el govern de Cuba, on les teràpies naturals són medicina legal i convencional, també trobem piràmides als hospitals i consultoris dels metges. Aquí ja sembla més impressionant, així que buscarem més informació i un manual sobre piràmides, a veure com funciona això... i ens trobem gent que ho ha experimentat en animals amb excel·lents resultats; ens trobem a gent que ens diu que ho provem, que ens construïm la nostra piràmide, i és que és així de senzill, es veu que les piràmides poden ser d'alumini, vidre o fusta, així que podem construir-ne una de fusta i provar-ho.

Bé, ja hem descobert alguna cosa nova, ja ens podem anar a dormir... potser ara algú ho farà sota algun llit-piràmide? Apa bona nit i que tingueu uns somnis amb plaer.