dimecres

Festes amb bona cara


Aquests dies són dies de festes i regals, el consum treu totes les seves armes per atraure els compradors, no us perdeu aquesta tv, hi ha uns anuncis impressionants:
Bliptv

Estic segur que si fan estadístiques de consum, podrem veure com aquest nadal no s'ha gastat tant com altres anys, i és que el nivell de vida ha pujat, ja fa temps, i fa temps que ens ho diuen, que cada cop hi ha més gent que li costa estalviar diners [mentre en tinguin per viure...deuen pensar els que mouen les peles mentre dinen al Bulli (al final ja s'ha reconegut la crisis, jeje, es que l'article és antic)]

Ens van parlar dels mileuristes a l'entrada de l'euro, jo en aquell moment mai havia cobrat ni mil euros, jo diria que n'hi ha molts més que no hi arriben als mil.("Ni mileurista") Vam veure com un cafè passava de vuitanta pessetes a vuitanta cèntims (al principi, ara ja en costa 1 euro mínim, per molt que digui en Zapatero)

I ara hem de sentir a gent del govern espanyol (també podria ser del català) que som nosaltres els que no hem après bé el sistema de l'euro i donem masses propines, jejejeje, perdoneu que me'n rigui, demaneu-ho als bars si donen més o menys propines (Solbes).

No sé on anirem a parar, com que ells no tenen problemes a final de més!! No ens podem quedar callats, tenim de viure en dignitat, no pot ser que unes poques famílies tinguin més de la meitat dels diners del món, (Billonaris europeus) quan ben repartits, podríem viure bé tothom i tenir tv, i ordinador o consola, tenir diversions tranquil·lament, poder cuidar-nos nosaltres més bé i com a conseqüència tindre més bona salut. Quants cops has pensat que només vius per treballar? Quan de temps lliure tens realment cada dia?

Només acabar en què s'ha d'intentar ser conscients aquestes festes, o les pròximes ja que ho escric un pèl tard, comprar llums de leds, arbres artificials o naturals arrelats, o si més no, intenteu amb ganes d'arrelar-ne un dels barats, que ja veureu que estant-hi a sobre, s'arrela. No utilitzar estovalles i tovallons de paper, ... (GenCat)(Rostoll)(Konsume) I sobretot no regaleu animals si no esteu completament segurs que la persona que el rebrà, el vol, ja que un animal és un ésser viu i una responsabilitat!

Per acabar
un vídeo de nadal: aquí!