dilluns

Fira Ecoxarxa Montseny a Granollers

Aquest cap de setmana vaig anar a la fira de l'Ecoxarxa del Montseny, la nostra germana gran, la que ens va apadrinar, donar la maneta, fer un copet al cul, treure el xumet, ensenyar a caminar, ..., quan vam començar el nostre trajecte com a xarxa d'intercanvi. Ells ja porten un bon temps funcionant, i això es notava en la fira. Vaig agafar el tren a mig matí per anar a Granollers, i vaig arribar sense cap retard, tot s'ha de dir, de fet vaig poder anar de Balenyà a Granollers gratuïtament, ja que l'estació estava tancada i la revisora no va arribar a on era jo quan ja havia arribat al destí.

La cosa prometia bé, seria un bon dia, es podia suposar. Un cop allà, vaig caminar en busca del cartell de la fira ja que no vaig pensar en mirar com es deia la plaça on es feia la gresca, objectiu trobat en poca estona, en part gràcies als primers que vaig demanar, asseguts al costat d'on vaig trobar el cartell, i que em van saber explicar molt bé a on queia tot.

Un cop a la fira, vaig donar una volta i a fer forces intercanvis. L'Eco-xarxa del Montseny té una bona central de compres, des de farines, arròs, sucre i llegums, fins a les primeres verdures de temporada; pròximament tindran cafè de comerç just i tot, provinent de Cuba. Com que tenia forces ecosenys que havia aconseguit a les fires d'Osona, principalment a la primera, vaig començar a gastar-els: 22 ecosenys de verdures i fruites, 9 ecosenys de 3 vins ecològics (com tot el que tenen a la seva xarxa), 5 d'un pot gros de mel, 3 en una melmelada de figues, 2'5 en un pa de blat i garrofes, 2 en el cus-cus per dinar (boníssim), 5 en unes arracades solidàries per la meva mare, 1 en un suc de flor d'hibisc (bé de fet era una altra flor, però ara no recordo quina, però també n'hi havia d'hibisc), cinc llibres gratuïts de la taula lliure, 2 ecosenys més en una dotzena d'ous i 3 en uns ams de pescar (no és el meu fort però ho intentarem aquest estiu a la platja). Diria que no vaig comprar res més, sempre pot ser que alguna cosa s'escapi, però deu ni do, no?

Durant tot el dia també hi va haver música que ambientava la festa, es va fer una xerrada més íntima per parlar sobre el funcionament de la xarxa, sobretot als nouvinguts, i més a la tarda van començar actuacions en viu i xerrades més ideològiques. També dir que em va agradar força l'ambient que hi havia, els pocs que vaig parlar eren molt bona gent, simpàtics i molt amables, la majoria ho semblava. De fet em va caure el tiquet del dinar al terra i no el vaig trobar i no vaig tindre cap problema per aconseguir el meu plat per atipar-me.

En fi, va ser un bon dia, espero poder anar a la pròxima que facin, de moment, em sembla que la pròxima serà la que farem nosaltres el dia 16 de Maig a Manlleu. Us hi espero a tots, no hi falteu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

For significant power athletes, this can be the best way
to go.

Here is my web page :: adjustable dumbbell set

Anònim ha dit...

Your not executing bench presses or squats using many kilos.


my web-site: getfitnstrong.com